IDEES PER AFRONTAR ELS CANVIS SOCIALS

La Setmana Mundial de l’Agent i Corredor d’Assegurances del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona, va arribar a la seva 40ª edició. L’esdeveniment es va celebrar el 30 d’octubre de 2014 a les Drassanes Reials de Barcelona, amb prop de 900 assistents.

Després de l’entrevista a Màrius Carol, Director de La Vanguardia, els principals directius de les companyies asseguradores que lideren el mercat espanyol, van debatre sobre com estan vivint aquest canvi i de quina manera l’afronten en el món assegurador.

ACTUACIÓ SORPRESA

I finalment va arribar el moment més distès de la nit. Aquest any es assistents de la 40ª Setmana Mundial de l’Agent i Corredor d’Assegurances no es van quedar indiferents davant l’actuació del Mag Jorge Blass. En el que el públic es va endinsar en l’apassionant món de la màgia.

L’espectacle va estar ple de misteri, aparicions, desaparicions, levitacions impossibles i màgia interactiva en la que els assistents van ser el principal protagonista. Jorge Blass va aconseguir que tornéssim a il·lusionar-nos i a somiar amb l’impossible.

VIDEO