Programa

La longevitat és un dels grans reptes que té plantejats la nostra societat i que necessiten el compromís de tots. La combinació d’una esperança de vida més gran, amb la cronificació de malalties que abans eren mortals, i l’envelliment continuat de la població a causa de la baixa natalitat ens condueix a una situació que requereix respostes.

La societat està prenent consciència de les múltiples implicacions que es deriven d’aquesta situació sense precedents en la història de la humanitat. Un desafiament amb majúscules, però també una gran oportunitat. El sector assegurador està cridat a tenir un protagonisme destacat en aquest nou context. Una vida més llarga implica, entre altres coses, una major previsió.

Per abordar aquesta qüestió, la Setmana Mundial de l’Agent i el Corredor d’Assegurances comptarà enguany amb la presència del periodista i comunicador Iñaki Gabilondo. Al llarg d’una trajectòria brillant, especialment en la ràdio i la televisió, Gabilondo ha exercit càrrecs de la màxima responsabilitat tant en la direcció de diversos mitjans com al capdavant d’informatius i programes de ràdio i televisió que l’han convertit en un referent.

En els darrers anys, Gabilondo ha conduït un programa singular a Movistar +, ‘Quan jo ja no hi sigui’, en què s’ha dedicat a entrevistar experts en les més diverses matèries per conèixer de primera mà com serà el món en les properes dècades. En la seva conferència, el periodista basc compartirà amb els assistents a la Setmana Mundial algunes de les seves conclusions sobre com serà el món que ve a partir del que s’ha après en les seves entrevistes amb els professionals internacionals de primera línia i la perspectiva que donen els seus 76 anys ja complerts i viscuts amb passió i intensitat.

Posteriorment, es celebrarà un debat amb la participació de membres de l’alta direcció de les principals companyies asseguradores en què s’analitzarà amb més detall com s’està preparant el sector per donar resposta als reptes d’aquest futur imminent en què tots viurem més i , si pot ser, confiem viure millor.

Horaris

17:30h. Arribada i acreditacions dels assistents

18:00h. Inici de l’acte institucional

            Benvinguda del president del Col·legi

            Homenatge als Col·legiats de Mèrit

            Acte d’entrega de premis

            Conferència Iñaki Gabilondo

  Debat alta direcció

21:00h. Cóctel – sopar

23:30h. Finalització Setmana Mundial 2019